Lakipalvelut luotettavasti Mikkelistä

Monipuolista oikeudellista osaamista

Asianajotoimisto Puukko & Tuppurainen Oy tarjoaa asianajoa ja muita lakipalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. 

Lakipalvelut yrityksille ja yksityisille

Toimistostamme löytyy osaamista monenlaisten juridisten toimeksiantojen hoitamiseen. Lakimiehillämme on asiantuntemusta ja kokemusta erityisesti jäämistö-, kiinteistö-, vahingonkorvaus-, rikos-, konkurssi- ja yrityssaneerausasioiden sekä yksityishenkilöiden velkajärjestelyjen hoitamisesta.

Riita- ja rikosoikeudenkäynneissä avustamisen lisäksi laadimme asiakkaiden tarpeita vastaavia asiakirjoja. Lisäksi avustamme perinnönjaoissa ja osituksissa sekä annamme juridista neuvontaa niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Hoidamme myös eräiden valtakunnallisten liittojen edunvalvonta-asioita.

Apuna kattava kontaktiverkosto

Jos emme syystä tai toisesta katso pystyvämme vastaamaan asiakkaamme tarpeisiin, pyrimme kontaktiverkostoamme käyttämällä löytämään asiakkaalle parasta mahdollista juridista apua.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Toimistomme lakimiesten puoleen on helppo kääntyä. Kartoitamme asiakkaan tilanteen ja tarpeet ensimmäisellä yhteydenottokerralla. Tilannekartoituksen perusteella annamme suosituksen jatkotoimista.

Tavoitteenamme on turvata asiakkaamme lailliset oikeudet kohtuullisin kustannuksin. Pyrimme aina antamaan asiakkaalle realistisen arvion jatkotoimien hyödyllisyydestä ja odotettavissa olevista kustannuksista. Lue lisää palveluiden veloituksesta.

Jos ensimmäinen yhteydenotto ei johda muihin toimenpiteisiin, emme pääsääntöisesti laskuta tehdystä työstä. Tilanne on toinen, jos asian selvittely on erityisen aikaa vievää tai vaativaa.

Kun tarvitset lakipalvelua ja oikeudellisia neuvoja, ota yhteyttä!